Om oss

Om Modehuset Kronan

Kronan är en centralt belägen galleria i Karlskrona centrum. Från början ett Domushus som 1993 byggdes om till en galleria som fick namnet Kronan. Gallerians huvudentré ligger mot stans gågata Ronnebygatan som går tvärs genom Karlskrona centrum. Kronan har under våren 2012 fått ett nytt utseende. Efter renovering är Kronan Karlskronas fräschaste galleria mitt i city med ett 20-tal butiker, restauranger och café. Precis som hela vår galleria är våra kundtoaletter renoverade och fräscha. 

Experter på förvaltning av fastigheter

Kronan ägs och förvaltas av Samfast AB. Samfast AB är ett helägt dotterbolag till Saxatile Fastigheter AB och förvaltar i huvudsak fastigheter ägda av moderbolaget eller av dess dotterbolag. Samfast AB grundades 1989 och har förvaltat fastigheter sedan 1991. Samfast AB ska vara en ledande aktör på de orter där man bedriver verksamhet. Företaget ska agera och uppfattas som långsiktigt och seriöst i all sin verksamhet. Våra fastigheter ska skötas bättre än genomsnittet och den allmänna uppfattningen ska vara att vi har trygga, välskötta och fräscha fastigheter med god inomhusmiljö. Våra medarbetare ska vara välutbildade och serviceinriktade med hyresgästens bästa för ögonen.

 

SHOPPA & VINN! 

Mellan 23 mars & 6 april 2024 kan alla kunder vara med och tävla om presentkort. 

När du handlar i någon av våra butiker får du en talong där du fyller i namn och telefonnummer och lägger i Kronans brevlåda utanför Kicks. 

Den 10 april dras vinnarna, som blir kontaktade via telefon för att bestämma tillfälle för utlämning av presentkort. 

LYCKA TILL!